Dokumentarium producerer og leverer research til

dokumentarer, bøger & podcasts

med et indhold der afspejler virkeligheden. Og virkeligheden er ikke altid for sarte sjæle. Men vi synes, at offentligheden skal have det mest retvisende billede af den verden vi lever i - også når virkeligheden viser sit grimmeste ansigt.

Blev vores datter myrdet? (2023)


28-årige Henriette bliver fundet død efter en bytur i Grenå. Politiet konkluderer efter få timer, at Henriette har begået selvmord. Men familie og venner tror ikke på det. Nu undersøger TV 2 Dokumentar i tre programmer sagens mystiske omstændigheder. Begik Henriette selvmord, eller blev hun myrdet?


Michael Teschl - Journalist, tilrettelægger & vært

Produceret af Kompagniet for TV 2Saxo Bank bag facaden (2023)


Saxo Bank er et af de største erhvervseventyr i Danmark. De to stiftere af banken, Lars Seier Christensen og Kim Fournais, har tjent milliarder på den succesfulde bank. Men hvor er pengene kommet fra? TV 2 Dokumentar undersøger, hvad der er sket i Saxo Bank, og hvordan banken har tjent sine penge.


Michael Teschl - Journalist, tilrettelægger & vært

Produceret af Kompagniet for TV 2Drabet i skoven (2021)


TV 2 undersøger en drabssag fra 2012, hvor en ung mand findes dræbt i en skov på Stevns. En sag, hvor flere oplysninger nu rejser alvorlige spørgsmål til politiets håndtering af efterforskningen. Dokumentarserie i fire dele.


Michael Teschl - Journalist, tilrettelægger & vært

Produceret af Kompagniet for TV 2Mysteriet om Pedal-Ove (2019)


Dokumentarserie i tre dele, hvor journalist Michael Teschl undersøger den historiske sag om 'Pedal-Ove' og finder nye oplysninger, der sætter væsentlige dele af sagen i et nyt lys.


Michael Teschl - Journalist, tilrettelægger & vært

Produceret af Kompagniet for TV 2DF og de skjulte bilag (2017)


Interne dokumenter fra Dansk Folkepartis EU-politikere afslører flere uregelmæssigheder i deres omgang med skatteborgernes penge. Dokumenterne beskriver mistænkelig sammenblanding af privatøkonomi og EU-penge og flere alvorlige regelbrud, herunder at hyre sin egen søn. Dokumentaren sætter spørgsmålstegn ved, om Dansk Folkeparti har åbenhed og orden i egne rækker.


Michael Teschl - Journalist & tilrettelægger.

Produceret af Nordisk Film TV for Danmarks Radio